Pero bio višenamjensko sredstvo za čišćenje

Čišćenje je obiteljski posao. Upoznajte malu obitelj koja je krenula u veliku misiju – učiniti svijet ljepšim mjestom za život, slobodnim od otrovnih kemikalija.

Iz pero® laboratorija, izašla su sredstva koja su snažnija od agresivnih grizača kože nadimka „Blagi“ i nježnija od mačjeg brka. Čiste brzo, bez potreba za dodatnim ispiranjem otrovnih kemikalija.

Ružmarin

Kadulja

Menta

Lovor

Bijeli bor

Lavanda

Prskaj od sreće, jer Pero može stići i u tvoj dom!

Primjena

Pero bio sredstvo za čišćenje je idealno sredstvo za čišćenje madraca, dječjih kolica, sjedalica, kauča i stolica. Siguran je za sve površine u tvom domu.

Učinkovitost

Prirodna sredstva za čišćenje i dezinfekciju doma ne štete okolišu, ali šete svim nečistoćama u tvom domu. Ne prijete tvojoj osjetljivoj koži ali zato prijete bakterijama.

Miris

Pero bio sredstvo za čišćenje za sobom ostavlja topli, herbalno - balzamični miris kadulje i ružmarina. Osvježavajući miris koji svi vole.

Sredstvo s biljnim tvarima za sigurno i brzo čišćenje

Netoksična formulacija s aktivnim biljnim tvarima sa sigurnošću uklanja bakterije, viruse i prljavštinu s kuhinjskih površina, tekstila, voća i povrća, frižidera, dječjih igračaka, pločica, plastike, lakiranog drva, mramora, betona, porculana, inoxa, furnira i granita. Za sobom ostavlja topli, osvježavajući miris kadulje i ružmarina. Bez fosfata, umjetnih mirisa, boja i konzervansa. Sadrži samo prirodne sastojke.

Čišćenje postaje obiteljska aktivnost

U čišćenje s Pero sredstvima bez straha možeš uključiti i svoju djecu jer je sredstvo iznimno sigurno i za najnježniju kožu. Uz to možeš i svoje ljubimce pustiti u domu tijekom čišćenja jer je sredstvo i za njih sigurno. Čišćenje uz Pero sredstva može postati čak i mini obiteljsko druženje. Oznaka Ecocert jamči da u proizvodu nema GMO-a, nanočestica, silikona, mineralnih ulja, PEG-ova, parabena, sintetičkih boja i mirisa, masnih alkohola, sastojaka životinjskog podrijetla te da testiranja nisu provedena na životinjama.

Unajmi naš usisivač jednostavno i brzo u nekoliko klikova, bez ostavljanja pologa!